Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Indiestadpas 2018 kopen?
De indiestadpas 2018 is nu te koop via paradisowinkel.nl en Ticketmaster. Via de webshop van Paradiso krijg je de pas opgestuurd en kun je optioneel een cadeauverpakking erbij bestellen. Je betaalt dan 25 euro excl. verzendkosten en evt. kosten voor de cadeauverpakking. Via Ticketmaster krijg je een e-ticket, die je bij een Indiestadpasconcert in Paradiso of Paradiso Noord kunt omruilen voor een echte Indiestadpas. Je betaalt dan 25 euro excl. servicekosten.
Heb ik een lidmaatschap nodig met mijn Indiestadpas?
Nee, bij concerten die gratis toegankelijk zijn met de Indiestadpas, heb je geen lidmaatschap van Paradiso nodig om binnen te komen.
Kan ik meerdere Indiestadpassen kopen?
Ja, je kunt meerdere indiestadpassen kopen. Er kan maar één Indiestadpas op een naam staan. Als je meerdere passen koopt, koop je de passen voor iemand anders. Zij moeten vervolgens zelf een account op deze website aanmaken en zich ook apart aanmelden voor de concerten.
Ik ben mijn Indiestadpas verloren, wat nu?

In het spijtige geval dat je je Indiestadpas verliest, kun je contact opnemen met Indiestad via indiestad@paradiso.nl. Je kunt dan voor 10 euro administratiekosten een nieuwe pas aanschaffen.
Kan ik me ook aanmelden voor concerten via het Facebook event?
Nee, alleen een aanmelding via deze website zorgt ervoor dat je op de gastenlijst komt te staan. Je naam op de gastenlijst plus het tonen van je Indiestadpas, zorgt ervoor dat je naar binnen kunt.
Wanneer is de Indiestadpas 2018 geldig?
De Indiestadpas 2018 is geldig van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.
Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe concerten voor de Indiestadpas
Je ontvangt op het e-mail adres waarmee je een account op deze website hebt aangemaakt updates over nieuwe concerten. Het is belangrijk om altijd je e-mail van Indiestad te openen. Soms gelden er limieten voor het aanmelden en dan moet je er soms snel bij zijn, voordat het vol is. Ook worden op de Facebookpagina van Indiestad concerten aangekondigd.
Andere vraag?
Neem contact op via indiestad@paradiso.nl.