Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Indiestadpas 2021 kopen?
De indiestadpas 2021 is nu te koop via de webshop van Paradiso en de website van Indiestad. Via de webshop van Paradiso krijg je de fysieke pas opgestuurd en kun je meerdere passen tegelijk aanschaffen. Je betaalt dan 25 euro excl. verzendkosten. Via Paylogic krijg je een e-ticket, die je bij een Indiestadpasconcert in Paradiso of Paradiso Noord kunt omruilen voor een echte Indiestadpas. Je betaalt dan 25 euro excl. servicekosten.
Heb ik een lidmaatschap nodig met mijn Indiestadpas?
Nee, bij concerten die gratis toegankelijk zijn met de Indiestadpas, heb je geen lidmaatschap van Paradiso nodig om binnen te komen.
Kan ik meerdere Indiestadpassen kopen?
Ja, je kunt meerdere indiestadpassen kopen. Er kan maar één Indiestadpas op een naam staan. Als je meerdere passen koopt, koop je de passen voor iemand anders. Zij moeten vervolgens zelf een account op deze website aanmaken en zich ook apart aanmelden voor de concerten.
Mijn Indiestadpas is gestolen of kwijt, wat nu?

In het spijtige geval dat je je Indiestadpas verliest op welke manier dan ook, ben je genoodzaakt om een nieuwe pas aan te schaffen. Stuur vervolgens een e-mail naar indiestad@paradiso.nl om je account te laten verwijderen, zodat je met je nieuwe pas een account kunt aanmaken.
Kan ik me ook aanmelden voor concerten via het Facebook event?
Nee, alleen een aanmelding via deze website zorgt ervoor dat je op de gastenlijst komt te staan. Je naam op de gastenlijst plus het tonen van je Indiestadpas, zorgt ervoor dat je naar binnen kunt.
Wanneer is de Indiestadpas 2021 geldig?
De Indiestadpas 2021 is geldig van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021. Vanwege corona is de Indiestadpas 2020 ook in 2021 nog geldig, tevens tot 31 december 2021.
Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe concerten voor de Indiestadpas
Je ontvangt op het e-mail adres waarmee je een account op deze website hebt aangemaakt updates over nieuwe concerten. Het is belangrijk om altijd je e-mail van Indiestad te openen. Soms gelden er limieten voor het aanmelden en dan moet je er soms snel bij zijn, voordat het vol is. Ook worden op de Facebookpagina van Indiestad concerten aangekondigd.
Andere vraag?
Neem contact op via indiestad@paradiso.nl.