Lala Lala in Paradiso Noord (Indiestadpas 2022)

Wanneer & Waar

Thursday 27 January 2022
Aanvang: 19:30 - 22:00
Zaal open: 19:30
Paradiso Noord


Aanmelden voor dit concert

Aanmelden voor concerten die op een doordeweekse dag plaatsvinden kan tot 17:00 uur op de dag van het concert. Aanmelden voor concerten die in het weekend plaatsvinden kan tot de vrijdag voor het concert tot 17:00 uur.

Aanmelding is gesloten voor dit concert

Meer over dit concert

Dit evenement is alleen te bezoeken met de Indiestadpas 2022. Deze is later dit jaar verkrijgbaar. Houd www.indiestad.nl in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

Lala Lala is de naam waaronder de in Chicago wonende Lillie West haar indierockmuziek de wereld in brengt. de Na het succes van het in 2018 verschenen ‘The Lamb’ komt West binnenkort met opvolger en derde studioalbum ‘I Want The Door To Open’. Hierop durfde ze naar eigen zeggen wat dieper te duiken en groter te gaan. Onlangs verscheen single ‘DIVER’, waarop nog steeds op kenmerkende wijze kracht uit kwetsbaarheid wordt geput en naast postpunk ook meer popinvloeden te horen zijn.

Help ons dit event promoten

Met een Indiestadpas steun je indiemuziek in Amsterdam. De meeste concerten zijn van jonge artiesten die nog veel fans voor zich moeten winnen. Help daarbij door jezelf op aanwezig te zetten via het Facebook-event. Dankjewel!