Cate Le Bon in Paradiso (Indiestadpas 2022)

Wanneer & Waar

Tuesday 12 April 2022
Aanvang: 19:00 - 22:00
Zaal open: 19:00
Paradiso Grote Zaal


Aanmelden voor dit concert

Aanmelden voor concerten die op een doordeweekse dag plaatsvinden kan tot 17:00 uur op de dag van het concert. Aanmelden voor concerten die in het weekend plaatsvinden kan tot de vrijdag voor het concert tot 17:00 uur.

Aanmelding is gesloten voor dit concert

Meer over dit concert

Dit evenement is alleen te bezoeken met de Indiestadpas 2022. Deze is later dit jaar verkrijgbaar. Houd www.indiestad.nl in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

De afgelopen jaren is Cate Le Bon op de voorgrond getreden door het helpen produceren van albums voor artiesten als Deerhunter, John Grant, Devendra Banhart en H. Hawkline. De veelzijdige artiest maakt een intrigerende combinatie van freakfolk, postpunk en psych-pop. Tel daarbij haar Welshe dictie en grillige gitaarspel op en het resultaat is een compleet eigen geluid.¬†Zoals Bradford Cox treffend opmerkt over Le Bon: “Er zijn kunstenaars die naar binnen of naar buiten kijken, en dan zijn er de zeer zeldzame kunstenaars die beide locaties overstijgen.”

Help ons dit event promoten

Met een Indiestadpas steun je indiemuziek in Amsterdam. De meeste concerten zijn van jonge artiesten die nog veel fans voor zich moeten winnen. Help daarbij door jezelf op aanwezig te zetten via het Facebook-event. Dankjewel!