Algemene voorwaarden

Indiestadpas 2021

De Indiestadpas heeft een unieke barcode, is persoonsgebonden, gekoppeld aan jouw e-mailadres en niet overdraagbaar.
De Indiestadpas is een initiatief van Paradiso. Een Indiestadpas 2021 kost éénmalig € 25 voor een jaar en is geldig van 1 januari t/m 31 december 2021.

Toegang

Je Indiestadpas is alleen geldig in combinatie met jouw aanmelding via deze website. Je kunt je aanmelden met je e-mail adres of je Facebook account. Het geeft je geen voorrang in de rij en geen gegarandeerde entree wanneer een evenement is uitverkocht of vol is. Wees op tijd dus. Let wel: het komt over het algemeen bijna nooit voor dat mensen met een Indiestadpas niet binnenkomen bij concerten waar van te voren niet was gemeld dat er een limiet is.

Als er een limiet is van een aantal plaatsen voor Indiestadpashouders, dan wordt dit bij de aankondiging al bekend gemaakt. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bijvoorbeeld: Voor King Gizzard & the Lizard Wizard in de Oedipus Brouwerij zijn 100 plekken gereserveerd voor de Indiestadpas. De eerste 100 aanmeldingen van mensen met een Indiestadpas mogen naar binnen.

Je kunt je alleen via deze website aanmelden voor de concerten, door een account aan te maken, daarmee in te loggen en je vervolgens voor alle concerten waar je naartoe wil aan te melden. Je kunt je niet aanmelden door:

  • Jezelf op aanwezig te zetten op Facebook (dit wordt wel gewaardeerd!)
  • Te bellen
  • Te mailen

Het overzicht van de concerten is te vinden op www.indiestad.nl en je ontvangt ongeveer wekelijks updates via de e-mailnieuwsbrief. Je ontvangt deze nieuwsbrief op het e-mail adres waarmee je een account op deze website hebt aangemaakt.

Bij toegang van een evenement behoudt het Paradisopersoneel te allen tijde het recht om vertoon van je identiteitsbewijs te vragen.

Als je je Indiestadpas niet bij je hebt of je hebt je niet aangemeld via de website, dan heb je geen recht op gratis toegang.

Meld je voor 17.00 uur op de dag van het concert aan via de website van Indiestad om te voorkomen dat je niet op de gastenlijst staat. Is er een concert in het weekend? Zorg dan dat je op de vrijdag ervoor, voor 17.00 uur bent aangemeld. De aanmeldformulieren op deze website sluiten automatisch. Daarna is het niet meer mogelijk om jezelf aan te melden. Indiestadpasconcerten worden altijd ruim van tevoren aangekondigd, waardoor je genoeg tijd hebt om jezelf aan te melden.

Inwisselen E-ticket voor echte pas

Als je via Paylogic een e-ticket hebt gekocht, dan kun je deze bij ieder Indiestadpasconcert in Paradiso Noord of Paradiso inwisselen bij de kassa of entree van het gebouw voor een echte pas.

Retourneren niet mogelijk

Het is niet mogelijk om de Indiestadpas 2021 te retourneren.

Verlies, beschadiging of diefstal

Als je je Indiestadpas bent verloren, hebt beschadigd of als je pas is gestolen, ben je genoodzaakt een nieuwe pas aan te schaffen. Laat dit ook zo snel mogelijk weten via indiestad@paradiso.nl, dan verwijderen we je account. Met je nieuwe pas kun je vervolgens een nieuw account aanmaken.

Paradiso stort geen geld terug voor de periode dat je de Indiestadpas niet gebruikt door verlies, beschadiging of diefstal.

Paradiso heeft het recht een Indiestadpas in te nemen indien de pashouder:

  • onjuiste gegevens heeft verschaft aan Paradiso;
  • fraude heeft gepleegd in het gebruik van de Indiestadpas;
  • zich niet houdt aan de bezoekersvoorwaarden van de bezochte locatie.

​Wijzigen persoonsgegevens

Wijzigingen zoals je een ander e-mailadres dienen z.s.m. doorgegeven te worden via indiestad@paradiso.nl. dit is je eigen verantwoordelijkheid.

London Calling 2021

Je kunt alleen naar London Calling Festival als je je aanmeldt via het Facebook event van London Calling. Je kunt je niet via de website van Indiestad aanmelden. Dit is een uitzondering ten opzichte van alle andere Indiestadpasconcerten. London Calling is een extra cadeau voor Indiestadpashouders die ons helpen bij het promoten van Indiestadpasconcerten en London Calling via Facebook. Heb je geen Facebook en wil je ook geen account aanmaken voor deze mogelijkheid, dan ben je genoodzaakt om dagkaarten voor London Calling te kopen. Deze gaan op een later tijdstip in de verkoop.

​Privacy Beleid

Paradiso gebruikt jouw persoonlijke informatie (bij online koop verkregen via Paylogic) alleen om je op de hoogte te houden over de mogelijkheden rond de Indiestadpas. We delen je gegevens met niemand.

Contact

Als je problemen of vragen hebt, kun je mailen naar indiestad@paradiso.nl

Ons adres is:
Paradiso t.a.v. Indiestadpas
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
020-6264521